ODROID C2 Development board Amlogic S905 Linux minipc 4 core Android

ODROID C2 Development Board Amlogic S905 Linux Minipc 4 Core Android
  • Verkoper BETTERSHENGSUN SHENGSUN Store
  • Van Prijs US $94.00piece
  • Verkoopprijs US $94.00piece
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Je Bespaart US $0.00piece0% off
  • Ratings 0.0 (0)

Bijzonderheden

is_aangepastJa
test14
MerknaamBETTERSHENGSUN
test44

Productomschrijving

de betaling succesvol is en worden verzonden een week later
In de hardware specificaties, Odroid-C2 verhouding niet om upgrade de frambozenpastei aantrekkelijker en meer power. Odroid-C2 gebouwd binnen een 2 GHz quad core Amlogic processor, ingebouwde GPU Mali-450, ondersteuning eMMC of microsd-kaart, er zijn USB 2 poort, ondersteuning OTG, ondersteuning HDMI video en audio. er een Gigabit ethernet-poort die ondersteunt de 720 pUSB camera.
Odroid-C2 voordeel is dat de input/output pin compatibel met frambozenpastei. de compatibel capaciteit betekent Odroid-C2 en voor frambozenpastei ontwikkeld een verscheidenheid van sensoren, compatibel connectoren en andere apparatuur, die zal trekken meer gebruikers uit frambozenpastei gemigreerd om Odroid-C2, omdat meeste software en hardware in de Odroid-C2 uit de doos is gebruikt.
ODROID-C2
de ODROID-C2 is een 64 bit quad-core single board computer (SBC) dat is een van de meest kosteneffectieve 64bit ontwikkeling boards beschikbaar in de arm. het kan functie als een home theater set-top box, een algemene computer voor web browsen, gaming en socialiseren, een compact tool voor college of kantoor werk, een prototyping apparaat voor hardware sleutelen, een controller voor domotica en een workstation voor software ontwikkeling, en veel meer.
sommige moderne besturingssystemen die run op de ODROID-C2 zijn Ubuntu, Android, ARCHLinux, Debian, met duizenden gratis open source software pakketten beschikbaar. de ODROID-C2 is een arm apparaat-de meest geavanceerde architectuur voor mobiele apparaten en embedded 64 bit computing. de arm processor kleine formaat, verminderde complexiteit en lage stroomverbruik maakt het zeer geschikt voor) apparaten zoals " wearables " uit zijn naam en embedded controllers.
prestatiekenmerken:
* Amlogic ARM Cortex-A53 (ARMv8) 2 Ghz quad core Cpu 'S
* Mali-450 GPU (3 Pixel-processors + 2 Vertex shader processors)
* DDR3 SDRAM 2 Gbyte
* Ethernet Gigabit
* HDMI 2 display 4 K/60Hz
* 4 K/60FPS en H.264 4 K/30FPS capable VPU H.265
* GPIOs 40pin + I2S 7pin
* HS400 Flash Opslag slot UHS-1 SDR50 Microsd-kaartslot eMMC5.0
* Host 2 x USB 4, OTG x data 1 (power + capable USB)
* infrarood (Ir)
* of 16.04 Android Lollipop 5.1 gebaseerd op Kernel 3.14LTS Ubuntu