WFGOGO Lui bag Snelle Opblaasbare Sofa Outdoor Air slaapzak Couch Draagbare Meubels Woonkamer Banken voor Zomer Campin

Lounger Fast Inflatable Sofa Outdoor Air Sleep Sofa Couch Portable Furniture Living Room Sofas For Summer
  • Verkoper WFGOGO Furnitures Store
  • Van Prijs US $49.00piece
  • Verkoopprijs US $16.66piece
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Je Bespaart US $32.34piece66% off
  • Ratings 4.7 (28)

Productomschrijving

WFGOGO Lui bag Snelle Opblaasbare Sofa Outdoor Air Sofa slaapzak Couch Draagbare Meubels Woonkamer Banken voor Zomer Campin

draagbare Ontwerp: De grootste voordeel van dit product is draagbare ontwerp. Het is alleen 2 KG (4.5lb). u kan het in de buggy tas en neem het overal u als.
Perfect Craft: Deze Opblaasbare Couch werd door externe Imiteren Nylon doek en interne PVC, het kan beer 330-440lb, dat betekent 2-3 mensen op zitten tegelijkertijd.
gemakkelijk gebruik: het uit en open de zak tegen de wind. dan de wind zou in en het is gevuld met air binnenkort. Het is alleen enkele seconden uit ontvouwen te genieten het
gebruik Plaats: Wanneer u gaan voor camping, out deur BBQ, of strand zwemmen, andere out deur activiteiten, het moet uw eerste keuze van couch of slaapzak. Het is licht, ruimte saving.
ergonomisch ontwerp: Stuff met air, gemaakt door Nylon materiaal helpen meer comfortabel voelen na zitten of liggen op. Maken de darn ding voelen als een niet-wuivende hangmat.

specificaties:
ontvangt de size: 39 cm * 17 cm
opgeblazen grootte: 240*75*50 cm
gewicht: 0.75 KG

Warm weer is komende en dat betekent uitgaven genoeg tijd buitenshuis. of je meer doen camping, loungen rond de strand, of gewoon opknoping uit op muziek festivals, u zult iets nodig zitten en liggen op tijdens die keer je net chilling op de zijlijn. en terwijl lounge stoelen, hangmatten, en soortgelijke outdoor gear moet doen de truc, de Hangout biedt wat misschien een meer interessant alternatief.

ontworpen voor gebruiksgemak, de opblaasbare lounger packs in een compact tas wanneer niet in gebruik, maken het gemakkelijk om riem op uw rugzak of op zijn eigen. voor setup, het gewoon vereist uitpakken en vullen up met air vergelijkbaar de Windcatcher, zodat u opblazen de hele ding in enkele seconden.

opblaasbare sofa, snel naar de rand voor een picknick of camping, genieten de schoonheid van natuur is beste staat om als liggend op de sofa thuis, slaap een lie_in, maar als met een sofa te gaan op een picknick is niet werkelijkheid, het misschien als goed proberen deze draagbare snelle opblaasbare sofa, als je liggend op het gras of slaap late op het strand, de opblaasbare sofa mat moet comfortabel. Wanneer gebruik alleen moeten nemen in de luchtinlaat rocking en weer een paar keer, vol lucht kan verzegelde de mond na, ontvangen stijgen om ook handig carry.

USD 15.68/lot
USD 11.80/piece
USD 45.84/piece
USD 11.48/lot
USD 11.06/piece
USD 67.96/piece
USD 10.80/lot
USD 61.93/piece

Vergelijkbare Producten