Eyemix 5 ml sneldrogende individuele wimper extension lijm smelless lash adhesive niet aanbevolen voor klanten met gevoelige ogen

Eyemix 5 Ml Fast Drying Individual Eyelash Extension Glue Smelless Lash Adhesive Not Recommended For Clients
  • Verkoper Eyelash Store
  • Van Prijs US $14.90piece
  • Verkoopprijs US $12.67piece
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Je Bespaart US $2.23piece15% off
  • Ratings 4.7 (63)

Bijzonderheden

AritkeltypeEyelash Glue

Productomschrijving

PRODUCEREN:

We zorgen hoge kwaliteit wimper producten en vakmanschap, dit product zal u met een meer comfortabel dragen ervaring en meer Charmant ogen.

PRIJS:

we onze eigen fabriek, er geen twijfel dat de prijs is onze meest krachtige voordeel. maar we geloven dat lowprices zeker niet kan kopen een goede product.

SERVICE:

wij bieden 15 dagen zonder reden tot, Na 30days.

8 Stappen om Perfect Wimper Extensions

stap 1. Gelden onder-eye stickers

wanneer toepassen ondereye stickers/gel patches, u moet vermijden plaatsen de sticker te dicht het oog. de sticker moet geplaatst over de onderste wimpers, ongeveer 3-4 millimeter uit de onderste wimperlijn. Check deksels van onderstaande zorgen bovenste en onderste deksels vormen een afdichting met geen gaten.

stap 2. Kiezen extensions

gebruik altijd minstens drie verschillende lengtes van extensions dat bereik 6mm tot 14mm in lengte. het beste 8mmlash extensionsin de binnenste hoeken van de eye voorkomen voorkomen een kunstmatige clownlike look. het is ook belangrijk om gebruik 8mm extensions alle over de eye, tussen de langer extensions creëren een dikke wimperlijn. falen om mix in korte extensions resultaten in lege gaten dat maken de lange extensions look vergelijkbaar spider benen. voor een dramatische look, opt voor de dikste (0.25mm) krullend extensions.een meer natuurlijke look.

stap 3. Pick-up

Spread lashes out op uw vinyl pad ontworpen voor quick pick up van de extensions. Orient extension goed in de pincet. De extension moet georiënteerd op een 90 ° hoek devoor quick, nauwkeurige toepassing.

stap 4. Dip

terwijl de uitbreiding van zijn tapered end, dip de uitbreiding in de; ervoor er is voldoende adhesive bij de basis van de extension. Swipe off overtollige voorafgaand aan toepassen.

stap 5. Isoleren en Swipe

isoleren de natuurlijke lash met de. terwijl de uitbreiding van zijn tapered end, swipe de extension langs de natuurlijke lash. jas de natuurlijke lash met lijm uit base om tip met geen hiaten in de lijm. verspreid de lijm totdat glad.

stap 6. Set

na met de natuurlijke lash met genoegom jas het, set de extension op de lash ongeveer 1/2-1mm weg van de ooglid. Release de extension op de natuurlijke lash. de lash moet naar boven en parallel aan de andere lashes zonder kralen van lijm. niet de extension na instelling. bewegen op ander gebied of de tegenovergestelde eye en herhaaldelijk toepassen extensions totdat wordt Het moeilijk isoleren meer natuurlijke wimpers.

stap 7. Aparte

geen twee extensions of natuurlijke wimpers moet elkaar geplakt. gebruik beide sets van pincet om aparte elke extensions van naburige wimpers en/of extensions. begrijpen en aparte in een horizontale wijze; beste gedaan terwijl de lijm droog is, maar niet volledig uitgehard. nooit pull in verticale richting of plaats elke spanning op natuurlijke wimpers. herhaal de toepassing en scheiding stappen totdat elke natuurlijke lash is bonded.

stap 8. Droog

wanneer alle natuurlijke wimpers hebben een uitbreiding stevig bonded, het is tijd om droog de nieuw versierd wimpers voor drie minuten. Mist met gedestilleerd water droge weer drie minuten en voeren een final ronde van scheiding.voordat service en helpen om de uniformiteit van toepassing, gekamd met de of.