10 stks AAA Voor iPhone 6 S Volledige LCD 3D Touchscreen Digitizer Vergadering Bezel Frame Display Pantalla Screen Vervanging zwart Wit

10pcs AAA For IPhone 6S Full LCD 3D Touch Screen Digitizer Assembly Bezel Frame Display Pantalla
  • Verkoper Puriyarl Phone Parts Store
  • Van Prijs US $90.99piece
  • Verkoopprijs US $90.99piece
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Je Bespaart US $0.00piece0% off
  • Ratings 5.0 (34)

Bijzonderheden

Compatibel iPhone model6s iphone
MerknaamHazy beauty
Scherm> 3"
LCD KitJa
Compatibel merkApple iPhone
TouchscreenCapacitive Screen
Displayresolutie1334x750

Productomschrijving

1. lcd-scherm en touch screen is al gemonteerd, gemakkelijk voor uw installatie

2. we de artikelen binnen 2 werkdagen na de betaling wordt comfirmed door de platform.

3. Uitstekende after-service & #65292; We bieden 6-months garantie voor klanten, als goederen met kunstmatige problemen, er geen garantie.

1.installatie, gelieve test de display en touchscreen. schakel de telefoon voordat vervangen LCD voorkomen kortsluiting dat lood om CPU schade.

2. Welke prijs we moeten schrijven in Factuur voor Aangegeven Waarde voor Douane, wij doen als uw eis (als u niet vertellen de waarde u wilt, we schrijven een waarde als onze ervaring), maar we niet verantwoordelijk voor problemen in uw land douane.

3.het nodig en belangrijk te schieten een video wanneer u uitpakken de packeengeen het zal een geldig bewijs wanneer u beschadigde lcd 's. als je niet kan bieden de video, we kon niet geloven het beschadigd in de doorvoer, en wij niet verantwoordelijk voor schade gevallen.

4. Geen instructies zijn voorzien voor deze aanbieding. dit niet gemakkelijke klus voor iemand die geen ervaring op alle, u beter vinden een Goede techician helpen u.

5.We niet verantwoordelijk voor schade uw cellphone/mobiele telefoon die je kan veroorzaken tijdens de veranderende van vervanging onderdelen

1.Import, belastingen en kosten niet inbegrepen in de prijs of verzendkosten.dezekosten zijn de verantwoordelijkheid van de koper. controleer met uw land douanekantoor te bepalen dewat deze extra kosten bieden/kopen.let: Ongeveer Aangegeven Waarde Douane, we kunnen doen volgens klanteneis, maar we NIET verantwoordelijk voor problemen van douane in het land van bestemming omdatvan Verkeerde De Aangegeven Waarde.

2. Order zal binnen 48 werkuren zodra betaling bevestigd. (informeren wij uonmiddellijk bij aankoop de producten of kleur niet beschikbaar zijn)

3. Alle items kunnen worden verzonden door DHL, EMS, UPS, HK Post van Singapore met Geen vrachtwagens tecontroleren standbeelden van bestellingen online, gelieve echt voor ons als u niet de items binnen 30dagen van de betaling. Parcel schip om betaling bestelling Bestemming Adres Alleen! (Vooral voor het Transport Drop Verladers)

4. Let!! de extra verzendkosten hebben worden opgeladen als de bestemming adres is op de afstandsbedieninglijst van zones, gelieve begrijpen.

5. De bestelling wordt verklaard de lage waarde of klant eis voorkomen Duty/Belasting. vanwegeinternationale handel beleid en fijne marges, let onze verkoper is niet verantwoordelijk voormogelijk functies/lokale belastingen of andere klanten Slack in tijd

* DHLusually duurt 3-5 dagen om u.

* EMS meestal komt bij u in 7-15 dagen.

1. zodra de zending is aangekomen, CONTROLEER als de goederen in GOEDE staat. als schade aan depakket dan niet accepteren het pakket en feedback ons.

2. ALLE LCD Getest alvorens werk, dan NIET INSTALLEREN voordat Testen.LET'S GAAN ik WETEN VOORDAT INSTALLATIE (ALLEEN Verbinding mainboard LCD testen), GARANTIEANNULEREN als LCD is beschadigd na Setup. de Niet Terugbetaald Bestelling! als u tevreden met deproducten na de test. DAN kan je installeren op uw telefoon.

3. Alle producten, 6 maanden garantie, 100% nieuw en strikt getest voor verzending.gelieve ons binnen 3 DAGEN na ontvangst de pakket als u ontevreden met de producten (Real's, video 's en andere bewijs moet gegeven, escpecially de " QC PASS " tag bewijzenu kocht het item voor ons) dan bieden wij de vervanging/terugbetaling als de producten niet dusbeschreven. wij proberen om de producten ontvangen ingoede staat en goed werkt als beschreven als het MEER DAN 3 DAGEN.

4.als LCD al Geïnstalleerd en tegenkomen probleem. stuur ons terug binnen 3 dagen. als de LCD isNIET gebroken of beschadigd, wij u de vervanging (zal De terugkeer verzendkosten worden betaaldvoor u, wij de verzendkosten betalen om opnieuw).

5. als het item is uw bezit meer dan 7 dagen, het is beschouwd gebruikt/tweedehands, kom op bieden alleen vervanging service na ontvangst de terugkeer item.

Vergelijkbare Producten