10 Modi Draadloze USB Oplaadbare Vibrator Siliconen Vibrerende Sprong Eieren Stimulator Volwassen speelgoed g spot Speeltjes voor vrouwen

10 Modes Wireless USB Rechargeable Silicone Vibrating Jump Eggs Massager Vibrator Sex Toys For Women
  • Verkoper Dildo Store
  • Van Prijs US $25.99piece
  • Verkoopprijs US $13.00piece
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Je Bespaart US $12.99piece50% off
  • Ratings 5.0 (70)

Bijzonderheden

AritkeltypeVibrators
TypeBullet
MerknaamMaYaMang
Grondstoffen Kwaliteit Certificering3C
Seksueel SuggestieveJa
MateriaalSilicium
Obscene FotoNee

Productomschrijving

10 Modi draadloze USB Oplaadbare Siliconen Vibrerende Sprong Eieren Massager Vibrator Speeltjes voor Vrouwen
beschrijving
Product Kenmerken
de draadloze afstandsbediening heeft een langere controle afstand hen soortgelijke producten, de effectieve afstand is 20-30 meters.
mode en mooie look met meer praktische, volgens de ergonomische principes, de wetenschappelijke structuur kan bereiken de vrouwen g-spot gebied effectief.
de fenomeen van vrouwelijke frigiditeit en gebrek aan orgasme of seksuele opwinding kan worden versoepeld abd aangepast adequaat door acailable massage, snelheden of irritante gevoelige gebieden.
uitgerust met hoge end motor, ultra-vrij, niet alleen de trillingen is krachtiger, maar ook de product levensduur langer.
attenties
1. alvorens de product, laad een uur eerst, als de cibration intensiteit zal worden beïnvloed wanneer de stroom laag.
2. gebruik warm water of neutrale wasmiddel om clear voordat en na de gebruik van product. (niet schoon de controller, die niet waterdicht.)
3. veeg het met katoen na gebruik. niet blootstelling, houden het in een koele, droge en geventileerde plaats.
Product Show
Privacy Gegarandeerd
uw privacy is van het grootste belang ons en met onze discrete verpakking u kan winkel in vertrouwen. met totaal vlakte verpakking, de alleen persoon getting opgewonden door uw levering is u.
alle bestellingen zijn verzonden in plain verpakking. er absoluut geen manier vertellen wat binnen het pakket of die de afzender is. hier zijn photographs van hoe uw bestelling is discreet en stevig verpakt.
Klantenservice

In onze winkel, als onze gewaardeerde klant, als je ongelukkig, we ongelukkig. het is echt gewoon dat eenvoudige! We willen dat u absoluut overtuigd in elke bestelling u geplaatst, dus we een90 dag geen-gezeur terugkeerbeleidom uw geest op gemak.

dit de beste service beleid op aliexpress,klik hier om meer leren.

verpakking & Verzending

nemen We grote zorg verpakking elk detail om veilige verzending aan u. dus controleer de verpakking voordat u teken te ontvangen, als het gebroken of beschadigd, je een record met de carrier. tegelijkertijd u kan een foto en naar ons, we het probleem voor u op de eerste tijd.

en volgens klanten nodig, we hebben voorbereid verschillende verzendmethoden voor uw optie,klik hier te leren de verzendmethode we gebruikt.

eigenaar Aanbevolen

Vergelijkbare Producten